HUNGARIANHUB & FRIENDS CLUB HUNGARY PROJEKT

B-TERV

Segítünk munkát találni!

Az alábbi keresőben rátalál a HungarianHub és a Friends Club Hungary által működtetett B-Terv állásajánlataira.

Bízunk abban, hogy kezdeményezésünkkel hozzájárulunk sikereihez, és Önnek is lesz egy B terve.

Bármilyen kérdése merül fel, írja meg nekünk!

Magyarországon 2020. márciusában jelent meg a Koronavírus járvány, amely az egészségügyi veszélyhelyzet mellett, a magyar gazdaságra is azonnal kiterjesztette hatását.

Az egyik elsőként érintett szektorban dolgozó szereplőként, úgy döntöttünk, hogy próbálunk segíteni a szektorunkban munka nélkül maradt kollégáknak, barátoknak, ismerősöknek, és az ismerősök ismerőseinek. A Friends Club Hungary rendezvény-szervező csapattal belevágtunk egy karitatív kezdeményezésbe, és létrehoztunk egy kizárólag társadalmi felelősségvállalás alapú mozgalmat FRIENDS „B TERV” néven, amely által a helyzetre reagálva, próbálunk munkát találni a szektorban munka nélkül maradt munkavállalóknak, és a nagyon értékes munkaerő túlkínálatot megpróbáljuk átterelni oda, ahol éppen nagy szükség van rájuk, ezzel megoldva mindkét oldal jelenlegi nagy problémáját.

A mozgalom nagyon sikeresen indult el és működik jelenleg is Magyarországon. 50 nap alatt 21.000 munkáját vesztett ember regisztrált az oldalon, 420 vállalat, szervezet és intézmény által küldött nyitott pozíciót kutattunk fel, és több, mint 2600 embernek segítettünk már új megélhetéshez jutni.

A HUNGARIAN HUB és a B TERV összefogásának köszönhetően, a „B TERV” mozgalmat elindítottuk az AMERIKÁBAN ÉLŐ MAGYAROK körében is, hogy segíteni tudjunk munkát találni a vírus által kialakult helyzetben munkájukat elveszítő, Amerikában élő magyar embereknek.

KEDVES AMERIKÁBAN ÉLŐ MUNKAKERESŐ / MUNKAERŐ KERESŐ!

A HUNGARIAN HUB – B TERV célja az, hogy segíteni tudjunk Rajtatok, illetve, hogy összefogva átvészeljük ezt a nehéz időszakot. A fő cél, hogy a munka nélkül maradt Amerikában élő magyarok a lehető leghamarabb munkát találjanak, ezzel folytonosan biztosítani tudják a megélhetésüket. Felkutatjuk azokat a szektorokat, ahol azonnali munkaerőre van szükség. A munkaerő túlkínálatot elvezetjük oda, ahol éppen nagy szükség van a munkaerőre!

Fogjunk össze a közös cél érdekében!

  • ha a Koronavírus által kialakult helyzetben Számodra is úgy alakult az élet, hogy hirtelen elvesztetted a munkádat,
  • ha rövid időn belül dolgozni szeretnél valahol, és biztonságban akarod tudni a megélhetésed,
  • ha a kifogások, segélykérések helyett inkább a saját kezedbe akarod venni a sorsod,
  • ha példát akarsz mutatni másoknak is, akik hasonló helyzetbe kerültek, kérlek jelentkezz Nálunk!
  • ha betöltendő álláshelyed van, kérlek, regisztrálj a B-Terv rendszerében, hogy a munkát kereső magyarokhoz a mi felületünkön keresztül is eljusson a lehetőség!