HUNGARIANHUB PROJEKT

KORHATÁRTALAN PROGRAM

Szociális háló az Államok egész területén

KORHATÁRTALAN CIVIL KEZDEMÉNYEZÉS 

  

Civil Kezdeményezés, amely az Amerikai Egyesült Államokban élő több, mint száz önkéntes anyukából alakult a COVID-19 koronavírus világjárvány idején az államok egész területén. Célunk, hogy szociális hálót biztosítsunk a rászorulóknak. Együttműködünk az amerikai magyar diaszpóra szervezetekkel, csak úgy, mint a szövetségi, állami, és helyi szintű szervezetekkel. 

 

Arizona, California, Colorado, Connecticut, Georgia, Florida, Hawaii, IlliniosIndiana, Kentucky, Maryland, Massachussets, New Jersey, New York, North Carolina, Ohio, Oregon, Pennsylvania, South CarolinaTenessee, Texas, Washington azok az államok, ahol már vannak önkéntes jelentkezőink, de a tevékenységi területünket tovább bővíthetjük a jövőben. 

 

JELENTKEZÉS 

SZOLGÁLTATÁSOK   

Telefonos vagy e-mailes segélyvonal az USA egész területén 

Magyarul könnyebb elmondani a gondjait. A rászorulók nálunk értő, empatikus meghallgatásra számíthatnak. Névvel vagy név nélkül segítünk összekapcsolódni helyi önkénteseinkkel illetve szakértőkkel. Komolyabb eseteket (melyek képzett szociális munkás segítségét igénylik) a magyarországi Délután Alapítvány segélyvonalán dolgozó szociális munkások szakértői csoportjának fogjuk továbbítani. 

Támogató / partner-szervezetek: 

Hungarian Hub, Közép-Florida 

DélUtán Alapítvány, Magyarország 

Magyar Putnam Gyülekezet Határok NélkulDaytona Beach, Florida  

Karolinai Magyarok, Észak- és Dél Karolina  

  

VEZETŐSÉG

MARGIT PATRÍCIA ESZTER

MARGIT PATRÍCIA ESZTER

Önkéntes szervezés, menedzsment

ASZTALOS EMESE

ASZTALOS EMESE

Önkéntes szervezés ,tréning, segítség-kérőkkel kapcsolattartás

PAZAUREK PIROS

PAZAUREK PIROS

Kommunikáció és külkapcsolatok